کتابچه طلایی آمادگی آزمون
شیرینی پز شیرینی های خشک مقدماتی و پیشرفته
سازمان فنی و حرفه ای کشور
کد استاندارد:
1/1/67/76-7
751220670310091
1-070-67-7512
مجموعه شامل 100عدد سوال به صورت جا خالی را پر کنید از امتحانات قبلی سازمان روشی مناسب برای سریع یادگرفتن و مرور کردن در کمترین وقت ممکن و کارای بهتر برای تست زدن در آزمون های آنلاین
نمونه تصاویری از مجموعه کتابچه طلایی آمادگی
آزمون شیرینی پز شیرینی های خشک مقدماتی و پیشرفته
نمونه ای از متن مجموعه
1- برای تهیه رویه هفت دقیقه ایبا درجه کم مواد را هم می زنیم .
2- زمانی که مواد را روی بن ماری قرار می دهیم مواد را با درجه کمهم می زنیم .
3- برای رویه کیک گرد 25 سانتی متری 3 عدد سفیده تخم مرغبرای تهیه مرنگ
4- بعد از آماده شدن خمیر شیرینی گردوییبازاری آن را باید داغ زد.
5- در تهیه شیرینی گردویی بازاریی اگر فر سرد باشدگردویی سفید و کم حجم از فر بیرون می آید.
6- اگر جوهر لیموخمیر شیرینی گردویی بازاریی کم باشد باعث می شود که رویه گردویی قبل از پختن زود بسته شده و در فر پف نکند.
7- سفید تخم مرغ را برای شیرینی گردویی بازاریی باید همراه با بقیه مواد از چرخ گوشترد شود.
8- اگر خمیر نان کشمشی سفت شود باید کمی آببه آن اضافه کرد .
9- اگر خمیر نان کشمشی در سینی فر بماند باید قبل از پخت روی آن را کمی با آب اسپریکرد.
10- اگر خمیر نان کشمشی در سینی فر بماند رویه می بندد.
11- بهترین وسیله برای برداشتن زرده ای که داخل سفیده شده پوست تخم مرغاست .
مبلغ قابل پرداخت 9,900 تومان
برچسب های مهم