مرجع نمونه سوالات فنی و حرفه ای

مرجع نمونه سوالات فنی و حرفه ای

ارائه جدید ترین نمونه سوالات در زمینه امتحانات فنی و حرفه ای ,ادواری , اموزشگاهای آزاد, پشتیبان خرید شما درقسمت پشتیبانی سایت در بالای صفحه وهمچنین تلگرام با آی دی pdfbank و شماره تماس 09139309006 از ساعت 9 صبح تا 10شب در وات ساپ هستیم.

گزارش نویسی عمران

فایل اتوکد نقشه

برنامه زمانبندی پروژه با msp

قالی بافی 97/12/10

کابینت ساز چوبی

صنایع چوب

فیلم های آموزشی

اتوکد

پاورپوینت

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 204
  • بازدید دیروز : 632
  • بازدید کل : 171715

نمونه سوالات شیرینی پز شیرینی های خشک مقدماتی و پیشرفته با جواب کتابچه طلایی


نمونه سوالات  شیرینی پز شیرینی های خشک مقدماتی و پیشرفته  با جواب کتابچه طلایی

کتابچه طلایی آمادگی آزمون

شیرینی پز شیرینی های خشک مقدماتی و پیشرفته

سازمان فنی و حرفه ای کشور

کد استاندارد:

1/1/67/76-7

751220670310091

1-070-67-7512

مجموعه شامل 100عدد سوال به صورت جا خالی را پر کنید از امتحانات قبلی سازمان روشی مناسب برای سریع یادگرفتن و مرور کردن در کمترین وقت ممکن و کارای بهتر برای تست زدن در آزمون های آنلاین

 

تعداد سوالات : 100 عدد

نوع فایل : پی دی اف

قابلیت پرینت گرفتن

آزمون های آنلاین فنی و حرفه ای شامل ۴۰ عدد سوال می باشد . که با صحیح جواب دادن به حداقل ۲۰ عدد از سوالات می توانید نمره قبولی کسب کنید.
 
همچنین می توانید لیست استاندارد درسی را که آزمون دارید را از این سایت(سایت ملی استاندارد مهارت ) دریافت کرده و با نمونه سوالات مقایسه کنید.

 

نمونه تصاویری از مجموعه کتابچه طلایی آمادگی

آزمون شیرینی پز شیرینی های خشک مقدماتی و پیشرفته

 

شیرینی پز شیرینی خشک

 

شیرینی پز شیرینی خشک

 

نمونه ای از متن مجموعه

 

 

1- برای تهیه رویه هفت دقیقه ایبا درجه کم مواد را هم می زنیم .

 

2- زمانی که مواد را روی بن ماری قرار می دهیم مواد را با درجه کمهم می زنیم .

 

3- برای رویه کیک گرد 25 سانتی متری 3 عدد سفیده تخم مرغبرای تهیه مرنگ

 

4- بعد از آماده شدن خمیر شیرینی گردوییبازاری آن را باید داغ زد.

 

5- در تهیه شیرینی گردویی بازاریی اگر فر سرد باشدگردویی سفید و کم حجم از فر بیرون می آید.

 

6- اگر جوهر لیموخمیر شیرینی گردویی بازاریی کم باشد باعث می شود که رویه گردویی قبل از پختن زود بسته شده و در فر پف نکند.

 

7- سفید تخم مرغ را برای شیرینی گردویی بازاریی باید همراه با بقیه مواد از چرخ گوشترد شود.

 

8- اگر خمیر نان کشمشی سفت شود باید کمی آببه آن اضافه کرد .

 

9- اگر خمیر نان کشمشی در سینی فر بماند باید قبل از پخت روی آن را کمی با آب اسپریکرد.

 

10- اگر خمیر نان کشمشی در سینی فر بماند رویه می بندد.

 

11- بهترین وسیله برای برداشتن زرده ای که داخل سفیده شده پوست تخم مرغاست .

 

 


مبلغ قابل پرداخت 4,400 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 98

برچسب های مهم

دیدگاه های کاربران (0)

پی دی اف بانک ارائه کامل هر آنچه که نیاز دارید برای به روز شدن ....یادتان باشد هزینه برا یادگیری سرمایه ست برا آینده است . ...pdfpank_4kia....pdfbank.4kia.ir@gmail.com@......

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما