مرجع نمونه سوالات فنی و حرفه ای

مرجع نمونه سوالات فنی و حرفه ای

ارائه جدید ترین نمونه سوالات در زمینه امتحانات فنی و حرفه ای ,ادواری , اموزشگاهای آزاد, پشتیبان خرید شما درقسمت پشتیبانی سایت در بالای صفحه وهمچنین تلگرام با آی دی pdfbank و شماره تماس 09139309006 از ساعت 9 صبح تا 10شب در وات ساپ هستیم.

گزارش نویسی عمران

فایل اتوکد نقشه

برنامه زمانبندی پروژه با msp

قالی بافی 97/12/10

کابینت ساز چوبی

صنایع چوب

فیلم های آموزشی

اتوکد

پاورپوینت

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 118
  • بازدید دیروز : 232
  • بازدید کل : 225124

نمونه سوالات نانوایی نان های حجیم و نیمه حجیم کتابچه طلایی


نمونه سوالات نانوایی نان های حجیم و نیمه حجیم کتابچه طلایی

 

کتابچه طلایی آمادگی آزمون نانوایی نان های حجیم و نیمه حجیم

سازمان فنی و حرفه ای کشور

کد استاندارد:

2/1/37/76-7

2/1/38/76-7

2/1/39/76-7

1/066/67/7512, 1/066/67/7512

751220680040011

 

مجموعه شامل 100عدد سوال به صورت جا خالی را پر کنید از امتحانات قبلی سازمان روشی مناسب برای سریع یادگرفتن و مرور کردن در کمترین وقت ممکن و کارای بهتر برای تست زدن در آزمون های آنلاین

 

تعداد سوالات : 100 عدد

نوع فایل : پی دی اف

قابلیت پرینت گرفتن

آزمون های آنلاین فنی و حرفه ای شامل ۴۰ عدد سوال می باشد . که با صحیح جواب دادن به حداقل ۲۰ عدد از سوالات می توانید نمره قبولی کسب کنید.
 
همچنین می توانید لیست استاندارد درسی را که آزمون دارید را از این سایت(سایت ملی استاندارد مهارت ) دریافت کرده و با نمونه سوالات مقایسه کنید.

 

نمونه تصاویری از مجموعه نانوایی نان های حجیم و نیمه حجیم

نمونه سوالات نان حجیم و نیمه حجیم

نمونه سوالات نان های حجیم و نیمه حجیم

 

  

نمونه ای از متن مجموعه

1- در مدت نگهداری و رسیدن ارد گندم ترکیباتی مانند چربی ها و پروتئین ها و آنزیمها بیشترین تغیرات را متحمل می شود.

2- چند درصد ازوزن دانه گندم را آندوسپرم تشکیل می دهد 83 درصد

3- گندم قرمز بهارهاز گندم هایست که دارای بیشترین مقدار پروتئین و مناسب جهت تولید نان حجیم و نیمه حجیم می باشد.

4- بهترین میزان میانگین رطوبت گندم 13 درصدمی باشد

5- آرد ماکارونی بیشتر از قسمتهای داخلی اندوسپرم دانه گندم تشکیل شده است .

6- در رسیدن آرد تغیرات در پروتئین و گلوتن چربیها سبب کیفیت نانمی شود.

7- موثرترین و رایج ترین اموسیفایر مورد استفاده در بهبود دهنده های نان های حجیم و نیمه حجیم استرهای دی استیل تارتاریک اسید منو دی گلیسیرید می باشد.

 


مبلغ قابل پرداخت 4,400 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

دیدگاه های کاربران (0)

پی دی اف بانک ارائه کامل هر آنچه که نیاز دارید برای به روز شدن ....یادتان باشد هزینه برا یادگیری سرمایه ست برا آینده است . ...pdfpank_4kia....pdfbank.4kia.ir@gmail.com@......

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما